Recension av nätbingosidan Piggybingo!

Piggybingo – den lilla rosa grisen som bjuder dig på en gratis skraplott!

Flickigt rosa och ganska tjejigt är nog en bra beskrivning på denna sida, vilket jag hoppas inte skrämmer bort det manliga könet även om det nog kan vara fallet vissa gånger. Det tråkiga med det är att om man inte tar chansen och blir medlem på denna roliga lilla sida som faktiskt har mycket att erbjuda så missar man en hel del chanser till storvinster och erbjudanden som man kanske hade velat ta del av.

Recension av PiggybingoDet är enkelt att bli medlem och bara genom att fylla i några enstaka uppgifter så har du genomgått en snabbregistrering som inte kräver mycket från din sida.

När du väl är här inne kan du ta del av förmåner som 100kr att spela för direkt efter du registrerat dig utan krav på insättning och därför har du redan där en chans att ta hem en hel del pengar innan du knappt ens har börjat.
Som du kanske redan gissat så får du dessutom en gratis skraplott som ger dig ytterligare en vinstchans.

Något som är allt annat än rosa och fluffigt är dom stenhårda, knivskarpa och eggande jackpottarna som uppgår i många tusenlappar. Med billiga priser på bingobrickor och med alla de välkomsterbjudandena du har möjlighet att delta i så är du inte långt ifrån att sätta klorna i några av dessa, du har åtminstone ingenting att förlora på att försöka – i värsta fall går du ifrån sidan och har haft väldigt roligt helt utan kostnad.

Bingo-spelSå slösa ingen tid utan hoppa in på sidan så fort du bara kan och stjäl den lilla rosa grisens alla guldmynt till den egen bank innan någon annan gör det.

Känner du att något är oklart är det bara att klicka dig fram till hjälpinformationen på hemsidan så kommer du hitta det du söker för att ge dig svar på alla dina frågor vad det än kan tänkas vara!

Besök Piggybingo och få 100kr, klicka här!