Så här får du gratis pengar hos Ahabingo!

Visst skulle det vara fantastiskt att helt gratis kunna spela något så roligt som bingo och dessutom kunna vinna pengar medan man gör det? Detta är fullt möjligt!

Ahabingo är en ständigt växande bingosida där du som ny medlem får 30kr att spela för direkt när du registrerar dig och sedan kan du genom att följa några enkla steg få ännu mer att spela för – helt gratis! Du får dessutom 100kr extra när du gör din första insättning.

Ahabingos brickorHär finns flera bingorum att spela i och du kommer garanterat hitta en favorit på denna stilrena sida. Med sina bra erbjudanden, ständiga kampanjer och med en utformning som är enkel att förstå sig på så är det inte konstigt att allt fler väljer att bli medlem på detta ställe.

Varje fredag erbjuder Ahabingo 50kr extra att spela för när du gör en insättning och bingovärdarna håller ständigt i nya aktiviteter med olika vinster och du kan även tjäna in massor med VIP poäng som du sedan kan använda i den smidiga shoppen, till exempel bonuspengar – eller varför inte ett presentkort på t.ex åhlens? Här finns hur mycket som helst att välja mellan! Möjligheterna är verkligen oändliga på denna sida, och det ska mycket till innan man blir uttråkad.

Ahabingo huvudsidanDu kan också delta i forumet för att diskutera med andra spelare, kanske kan du dela med dig av den senaste vinsten du blev lyrisk över? Det finns inte mycket som slår känslan man får av en riktigt härlig vinst, på denna sida är det möjligt för alla att få känna det. Eller varför inte spana in deras Facebook-sida?

Självklart finns här en support dit du kan vända dig om du har några funderingar, du kan både chatta maila och ringa till dom!

Bingobrickorna är billigare än på många andra ställen, jackpottarna är förhållandevis stora och detta kan utan tvekan bli ditt nya favoritställe där du både kan spela och chatta med likasinnade. Så passa på och ha en trevlig stund för din välkomstbonus redan idag!

Klicka här för att spela bingo hos Ahabingo!